Supra Khan Grey/Black-Black

€ 110,00 € 90,00 (including VAT 21%)
In stock - Delivery 2 - 3 werkdagen
Specifications
Product code S16018-40
EAN code S16018
Supplier product code S16018
Description

De Supra Khan is een High Model met een prachtige snakeprint finishing. Supra staat garant voor een stevige en kwalitatieve basis gemengd met skate, casual en urban invloeden. Het merk Supra Footwear opgericht in 2005 is een gevestigde naam geworden in de sneakerbranche, het feit dat Supra Footwear een skatemerk is maar inmiddels ook enorm geliefd is bij niet-skaters heeft niets aan de kwaliteit veranderd. Supra Footwear koop je snel, makkelijk en veilig online bij boomboxx.nl of in onze store.

  • Supra Khan Grey/Black/Green Snakeprint
  • Productcode: S16018
  • Suprafoam tussenzool
  • Gewatteerde tong en kraag

Angel Cabada is geboren in Orange County, Californië. Angel kwam al vroeg in aanraking met skateboarden, wat cruciaal bleek voor de rest van zijn leven. Na wat bijbaantjes (bleek niks voor hem) besloot hij samen met wat vrienden kleding te gaan maken. Zo gezegd zo gedaan, in 1991 richtte hij samen met een partner kledingmerk TSA (Team Santa Ana) op. Na 10 jaar besloot hij dat het tijd was voor een volgende stap en begon hij voor zichzelf; in 2002 richtte hij een nieuw kledingmerk op, genaamd Kr3W. De tijd met TSA bleek een goede leerschool; de beginnersfouten die hij met dit merk gemaakt had zouden hem met Kr3W niet overkomen. Kr3w introduceerde skinny jeans in de skate scene en het merk was al snel een belachelijk groot succes. Om de kledinglijn te complementeren wilde Angel rond 2005 ook een Kr3w schoenenlijn beginnen, maar hij besefte dat dit een conflict zou opleveren met zijn zakenpartners.

Nadat hij al 100.000 dollar had uitgegeven aan samples voor Kr3w Footwear veranderde hij zijn plan en startte hij in 2006 Supra Footwear. Supra is Latijn voor ‘erboven’ en ‘verder’, maar buiten dat klonk het ook gewoon lekker. Zijn idee om met Supra schoenen te ontwerpen die pasten bij de kleding die hij maakte moest men in eerste om lachen, de schoen zag er dan ook totaal niet uit zoals de traditionele skateschoen. Zijn eerste release was de Supra’s Skytop, maar de schoen werd zo’n succes dat je kunt spreken van een typisch gevalletje "wie het laatst lacht".

Gesteund door skaters als Chad Muska en Erik Ellington en gedragen door big timers als Jay-Z en lil' Wayne combineert Supra Footwear stijl, comfort en functionaliteit op uniek wijze. Of je nu op je board door de stad gaat, hangt in de club of laidback op de bank zit met vrienden, je Supra sneakers blijven aan. Supra Footwear is skate, street en fashion.

Comments