Supra Vaider Black / White

€ 115,00 (including VAT 21%)
In stock - Delivery 2 - 3 werkdagen
Specifications
EAN code S28188
Description

De Supra Vaider in een Zwart/Wit uitvoering voor zowel dames als heren. Supra staat garant voor een stevige en kwalitatieve basis gemengd met skate, casual en urban invloeden. Het merk Supra Footwear opgericht in 2005 door Angel Cabada en ondertussen een gevestigde naam geworden in de sneakerbranche. Vanaf dag één is Supra een echt skatemerk, het feit dat Supra Footwear inmiddels ook enorm geliefd is bij niet-skaters heeft daar niets aan veranderd. Zo als ieder merk kijkt ook Supra voorruit en brengen steeds weer verbeterde en vernieuwde modellen op de markt met rijk materiaal gebruik zoals je dat van Supra gewend bent maar blijven ook trouw aan de klassiekers zoals de Vaider en Skytop! Je Supra Sneakers koop je snel, makkelijk en veilig Online bij Boomboxx.nl

  • Supra Vaider Black & White
  • Black Perf Leather
  • Suprafoam footbed
  • Bijzonderheden: Unisex
  • Productcode: S28188

Angel Cabada is geboren in Orange County, Californië. Angel kwam al vroeg in aanraking met skateboarden, wat cruciaal bleek voor de rest van zijn leven. Na wat bijbaantjes (bleek niks voor hem) besloot hij samen met wat vrienden kleding te gaan maken. Zo gezegd zo gedaan, in 1991 richtte hij samen met een partner kledingmerk TSA (Team Santa Ana) op. Na 10 jaar besloot hij dat het tijd was voor een volgende stap en begon hij voor zichzelf; in 2002 richtte hij een nieuw kledingmerk op, genaamd Kr3W. De tijd met TSA bleek een goede leerschool; de beginnersfouten die hij met dit merk gemaakt had zouden hem met Kr3W niet overkomen. Kr3w introduceerde skinny jeans in de skate scene en het merk was al snel een belachelijk groot succes. Om de kledinglijn te complementeren wilde Angel rond 2005 ook een Kr3w schoenenlijn beginnen, maar hij besefte dat dit een conflict zou opleveren met zijn zakenpartners.

Nadat hij al 100.000 dollar had uitgegeven aan samples voor Kr3w Footwear veranderde hij zijn plan en startte hij in 2006 Supra Footwear. Supra is Latijn voor (erboven en verder), maar buiten dat klonk het ook gewoon lekker. Zijn idee om met Supra schoenen te ontwerpen die pasten bij de kleding die hij maakte moest men in eerste om lachen, de schoen zag er dan ook totaal niet uit zoals de traditionele skateschoen. Zijn eerste release was de Supra’s Skytop, maar de schoen werd zo’n succes dat je kunt spreken van een typisch gevalletje ‘ wie het laatst lacht, lacht het best’.

Gesteund door skaters als Chad Muska en Erik Ellington en gedragen door big timers als Jay-Z en lil' Wayne combineert Supra Footwear stijl, comfort en functionaliteit op uniek wijze. Of je nu op je board door de stad gaat, hangt in de club of laidback op de bank zit met vrienden, je Supra sneakers blijven aan. Supra Footwear is skate, street en fashion.

Comments