Puma Blaze Black Suede / Whisper

€ 110,00 (including VAT 21%)
In stock - Delivery 1 - 2 werkdagen
Specifications
EAN code 4056206524693
Description

De Puma Blaze is een nieuw model gebaseerd op de welbekende Puma Blaze of Glory. Deze Puma Blaze heeft een lip die aan één kant vastzit aan de schoen. Hierdoor blijft de lip op zijn plek en heeft een makkelijk instap! Deze Blaze heeft ook het bekende Trinomic Demping System voor optimle demping en comfort. Boomboxx heeft altijd grote collectie Puma Sneakers waaronder Suéde, Disc, Blaze, Basket, R698, Aril, Blaze of Glory inStore en Online voor zowel dames als heren. Puma koop je snel, makkelijk en veilig online of instore bij Boomboxx.nl. 

  • Puma Blaze Winterized Black Suede / Whisper 361653-02
  • Kleur: Black
  • Materiaal: Suéde en Nylon
  • Trinomic Plus demping
  • Bijzonderen: Normale pasvorm/fitting

Puma AG is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf & Rudolf Dassler. Samen runden ze vanaf de jaren twintig tot net na de Tweede Wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik (Gebroeders Dassler Sportschoenenfabriek). Ten gevolge van een familievete was samenwerking na de oorlog niet meer mogelijk en begon Rudolf in 1948 voor zichzelf: hij richtte Puma AG op, terwijl zijn broer de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik omdoopte tot het inmiddels bekende Adidas. Beide bedrijven zijn nog steeds gevestigd in dezelfde stad, deze is nog altijd gespleten is in twee kampen.

In Nederland had Johan Cruijff als eerste voetballer een exclusief contract met Puma. Tijdens het Wereldkampioenshap Voetbal in 1974 droeg Johan Cruijff daarom kleding met twee (Puma) strepen terwijl de overige spelers gehuld gingen in kleding met de drie strepen van Adidas, de KNVB sponsor Adidas. Inmiddels heeft Puma met veel clubs, sporters en artiesten contracten waaronder: Jusain Bolt, Rihanna, Arsenal, Espanyol, Cesc Fabregas, Sergio Agüero, Yaya Touré, Mario Balotelli, The Weeknd en Kylie Jenner. Puma is back!

Comments