Puma Disc (CRKL) Crackle Pack Zinfandel

€ 150,00 € 110,00 (including VAT 21%)
In stock - Delivery 2 - 3 werkdagen
Specifications
Product code 357775-02-45
EAN code 357775-02
Description

De Puma Disc CRKL Pack Zinfandel in mooie dieprode lederen uitvoering. De Puma Disc voor het eerst uigebracht in 1994 met als doel, de nieuwe hardloopschoen. Puma zorgde voor vernieuwing met de disc, niet meer je veters vastmaken maar vastdraaien doormiddel van een draaiknop met ijzerdraad. De Puma Disc voorzien van het destijds genaamd DuPont's Hypalon Rubberen buitenzool voor optimle demping en comfort. Boomboxx heeft altijd grote collectie Puma Sneakers waaronder Suéde, Disc, R698, Aril, Blaze of Glory inStore en Online voor zowel dames als heren. Puma koop je snel, makkelijk en veilig online of instore bij Boomboxx.nl. 

  • Puma Disc CRKL Pack Zinfandel 357775-02
  • Kleur: Zinfandel Bordeaux Rood
  • Materiaal: Leer
  • Zool: Groen Crkl lederen
  • Trinomic Plus demping
  • Bijzonderen: Valt een halve tot maat groter

Puma AG is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf & Rudolf Dassler. Samen runden ze vanaf de jaren twintig tot net na de Tweede Wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik (Gebroeders Dassler Sportschoenenfabriek). Ten gevolge van een familievete was samenwerking na de oorlog niet meer mogelijk en begon Rudolf in 1948 voor zichzelf: hij richtte Puma AG op, terwijl zijn broer de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik omdoopte tot het inmiddels bekende Adidas. Beide bedrijven zijn nog steeds gevestigd in dezelfde stad, deze is nog altijd gespleten is in twee kampen.

In Nederland had Johan Cruijff als eerste voetballer een exclusief contract met Puma. Tijdens het Wereldkampioenshap Voetbal in 1974 droeg Johan Cruijff daarom kleding met twee (Puma) strepen terwijl de overige spelers gehuld gingen in kleding met de drie strepen van Adidas, de KNVB sponsor Adidas. Inmiddels heeft Puma met veel clubs, sporters en artiesten contracten waaronder: Jusain Bolt, Rihanna, Arsenal, Espanyol, Cesc Fabregas, Sergio Agüero, Yaya Touré, Mario Balotelli. Puma is back!

Comments