UITVERKOCHT
Puma Suéde Classic+ Bistre Peacoat Puma Suéde Classic+ Bistre Peacoat Puma Suéde Classic+ Bistre Peacoat
1 2 3
 

Puma Suéde Classic+ Bistre Peacoat

€ 80,00 (including VAT 21%)
Not in stock - Delivery 2 - 3 werkdagen
Specifications
EAN code 35656850
Description

Deze Basic Puma Suéde Classic+ in een zacht bruin suéde met blauwe logo is een musthave voor in je collectie. De Puma Suede is een echte Icoon op het gebied van Sneakers, De Suéde Sneaker werd in 1968 voor het eerst geintroduceerd en is nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld, eenvoudig, stijlvol en nooit uit de mode. Boomboxx heeft altijd een basis assortiment Puma Suéde inStore en Online voor zowel dames als heren. Puma koop je snel, makkelijk en veilig online of instore bij Boomboxx.nl. 

  • Puma Suéde Classic+ Bistre / Peacoat 35656850
  • Kleur: Bruin / Blauw
  • Materiaal: Suéde
  • Zool: Wit
  • Bijzonderen: Normale pasvorm en maatvoering

Puma AG is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf & Rudolf Dassler. Samen runden ze vanaf de jaren twintig tot net na de Tweede Wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik (Gebroeders Dassler Sportschoenenfabriek). Ten gevolge van een familievete was samenwerking na de oorlog niet meer mogelijk en begon Rudolf in 1948 voor zichzelf: hij richtte Puma AG op, terwijl zijn broer de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik omdoopte tot het inmiddels bekende Adidas. Beide bedrijven zijn nog steeds gevestigd in dezelfde stad, deze is nog altijd gespleten is in twee kampen.

In Nederland had Johan Cruijff als eerste voetballer een exclusief contract met Puma. Tijdens het Wereldkampioenshap Voetbal in 1974 droeg Johan Cruijff daarom kleding met twee (Puma) strepen terwijl de overige spelers gehuld gingen in kleding met de drie strepen van de KNVB sponsor Adidas. Inmiddels heeft Puma met veel clubs, sporters en artiesten contracten waaronder: Jusain Bolt, Rihanna, Arsenal, Espanyol, Cesc Fabregas, Sergio Agüero, Yaya Touré, Mario Balotelli. Puma is back on track en kan zich weer meten met de top 3 in sneakerland!

Comments