SOLD OUT / UITVERKOCHT
Puma clyde white x shantell martin collab 036589401 front Puma clyde white x shantell martin collab Puma clyde white x shantell martin collab sneaker 036589401 pair Puma clyde white x shantell martin collab sneaker 036589401 outsole Puma clyde white x shantell martin collab sneaker 036589401 photoshoot Puma clyde white x shantell martin collab sneaker 036589401 pair backside Puma clyde white x shantell martin collab sneaker 036589401 photoshoot 3 Puma clyde white x shantell martin collab sneaker 036589401 pair ontop Puma clyde white x shantell martin collab sneaker 036589401 photoshoot 2
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 

Puma Clyde X Shantell Martin White

€ 110,00 (including VAT 21%)
Not in stock
Specifications
Product code 365894-01
Description

Puma Clyde X Shantell Martin White Sneaker is een musthave voor in je collectie. De collab tussen Puma en Shantell Martin is er eentje om door een ringetje te halen, gelimiteerde en exlcusieve sneakers koop je bij de Boomboxx Store. Puma x Shantell Martin sneaker en kleding collectie koop je eenvoudig ook online.  De Puma Clyde is een echte icoon op het gebied van Sneakers en nu bewerkt door een kunstenaar. Boomboxx Store is jouw plek voor basic sneakers maar ook voor de exlusieve Collabs en PUMA SELECT Collecties. Puma sneakers koop je makkelijk, snel en veilig online op Boomboxx.nl of in onze Boomboxx Store te Gouda. 

  • Puma Clyde X Shantell Martin White 365894-01
  • Kleur: White
  • Materiaal: Leather
  • Zool: Wit
  • Bijzonderen: puma sneakers vallen een halve maat groter. 

 

Shantell Martin

Onderaan de oppervlakte van de karakteristieke zwart-witcomposities van Shantell Martin is een kunstenaarsonderzoek naar de rol van kunstenaar en kijker. In Martin's wereld is een kunstwerk onlosmakelijk verbonden met zijn maker en zijn publiek, en is kunst meer dan een voorwerp van bewondering losgekoppeld van het proces van zijn aanvang. In plaats daarvan ziet ze haar werk als een voertuig om nieuwe verbindingen tussen onderwijs, design, filosofie en technologie te smeden - de lijm in een steeds meer interdisciplinaire wereld. Haar methodische praktijk om het publiek en de omgeving in haar tekeningen te verwerken, is een reflectie op steeds veranderende tijd en ruimte.

Shantell Martin's werk met instellingen zoals het MIT Media Lab, de Tisch School of the Arts van Autodesk en New York University, geeft aan dat ze voortdurend onderzoek doet naar nieuwe modellen en technologieën die de manier waarop kunst wordt gemaakt en geconsumeerd, transformeren. Eens de traditionele normen van de kunstwereld voorbij, brengt het werk van Martin bewust bruggen tussen beeldende kunst, performancekunst, technologie en commercieel werk. Haar kunstwerken zijn verschenen in het Brooklyn Museum, het Museum van de Hedendaagse Afrikaanse Diaspora, het Bata Show Museum en in de prestigieuze Albright Knox Gallery in Buffalo, New York.

Comments