Asics Gel Lyte III Poseidon/White

€ 110,00 € 90,00 (including VAT 21%)
In stock - Delivery 1 - 2 werkdagen
Specifications
EAN code HN533-5801
Description

Deze Asics Gel-Lyte III Poseidon/White in een prachtig mooie blauwe kleur met zalm kleurige accenten, Deze Asics Gel Lyte III HN533-5801 heeft een normale en bekende Asics fit. De mesh zorgt voor ademend draagcomfort. De Gel Lyte III is onderdeel van de Asics Lyte serie. Met Gel technologie in de midsole en een geïntegreerde tong voor een sock-like fit bied de Gel Lyte III een perfecte fit. Asics modellen koop je makkelijk, snel en veilig online te koop bij Boomboxx.nl of in onze Store.

  • ASICS Gel-Lyte III HN533-5801
  • Kleur: Poseidon/White
  • Geïntegreerde split-tong voor een sock-like fit
  • Zool, Wit met Blauw
  • Asics branding

ASICS is een Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding wat behoort tot de vijf grootste producenten van sportartikelen ter wereld. De naam is een acroniem van Anima Sana In Corpore Sano en staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam. Vanaf de oprichting in 1949 (destijds als Onitsuka Co., Ltd) is ASICS voortdurend bezig geweest om met behulp van wetenschappers, topatleten en coaches nieuwe sportartikelen te ontwikkelen.

In 1977 begon het tijdperk ASICS, waarbij de betrokken partijen samen verder gingen onder één duidelijke naam Asics. 1990 was het jaar waarin Asics de Gel-Lyte III Sneaker uitbracht, een innovatieve lip die niet meer kon verplaatsen tijdens het sporten. De Gel-Lyte III is 25 jaar na dato nog steeds één van de meest verkochte modellen van Asics.

Het jaar daarop in 1991 werd de Gel SAGA uitgebracht vervogd door de Gel-Lyte V uit 1993. Zowel de Gel-Lyte III, Sage en V zijn tot op de dag van vandaag nog steeds iconische sneakers. Alle iconische Asics modellen koop je makkelijk, snel en veilig online bij Boomboxx of in onze Store.   

Comments

Product filter