Puma X Shantell Martin Tee White

€ 45,00 (including VAT 21%)
In stock - Delivery 1 - 2 werkdagen
Specifications
Product code 0575628-02-M
Description

Puma X Shantell Martin Tee White is een speciale gelimiteerde artist collectie. De samenwerking tussen Puma en Shantell Martin is er eentje om door een ringetje te halen. Koop je Shantell Martin Collab bij de Boomboxx Store. Boomboxx Store is jouw plek voor basic sneakers maar ook voor de exlusieve Collabs en PUMA SELECT Collecties. Puma sneakers koop je makkelijk, snel en veilig online op Boomboxx.nl of in onze Boomboxx Store te Gouda. 

  • Puma X Shantell Martin Tee White 0575628-02
  • Kleur: White
  • Materiaal: 100% Cotton
  • Collectie: Shantell Martin
  • Bijzonderen: puma sneakers vallen een halve maat groter. 

 

Shantell Martin

Onderaan de oppervlakte van de karakteristieke zwart-witcomposities van Shantell Martin is een kunstenaarsonderzoek naar de rol van kunstenaar en kijker. In Martin's wereld is een kunstwerk onlosmakelijk verbonden met zijn maker en zijn publiek, en is kunst meer dan een voorwerp van bewondering losgekoppeld van het proces van zijn aanvang. In plaats daarvan ziet ze haar werk als een voertuig om nieuwe verbindingen tussen onderwijs, design, filosofie en technologie te smeden - de lijm in een steeds meer interdisciplinaire wereld. Haar methodische praktijk om het publiek en de omgeving in haar tekeningen te verwerken, is een reflectie op steeds veranderende tijd en ruimte.

Shantell Martin's werk met instellingen zoals het MIT Media Lab, de Tisch School of the Arts van Autodesk en New York University, geeft aan dat ze voortdurend onderzoek doet naar nieuwe modellen en technologieën die de manier waarop kunst wordt gemaakt en geconsumeerd, transformeren. Eens de traditionele normen van de kunstwereld voorbij, brengt het werk van Martin bewust bruggen tussen beeldende kunst, performancekunst, technologie en commercieel werk. Haar kunstwerken zijn verschenen in het Brooklyn Museum, het Museum van de Hedendaagse Afrikaanse Diaspora, het Bata Show Museum en in de prestigieuze Albright Knox Gallery in Buffalo, New York.

Comments