Carhartt Logo Starter Snapback Cap Black / Black

€ 40,00 (including VAT 21%)
In stock - Delivery 1 - 2 werkdagen
Specifications
EAN code I019943890006
Description

De Carhart Logo x Black / Black Starter Collab is er eentje die zo uit de jaren 80 had kunnen komen, deze Black Black Starter Snapback. Zwart Lederen Carhartt Logo zorgt ervoor dat deze snapback in zijn geheel de Black/Black uitstraling heeft die iedereen nu zoekt. Starter is in 1971 in de VS opgericht en is in de jaren 80 en 90 een grote naam geworden onder de sportmerken als enige licentiehouder. Een tijd was het merk verdwenen om in 2008 weer in volle glorie te herrijzen, en met succes!. Starter was de pionier die sportkleding met populaire street cultuur liet fuseren door het smeden van partnerschips met de grote pro basketbal, voetbal, honkbal, hockey en college competities. Carhartt en Starter Snapback Caps koop je makkelijk, snel en veilig Online & InStore bij Boomboxx.nl

• Carhartt Logo Starter Snapback Cap
• Kleur: Black & Black 
• All Black
• Square Black Carhartt Logo
• Verstelbaar: Snapback System
• Starter Borduur logo achterzijde 

Toen het merk Carhartt in 1889 in Amerika op de markt kwam, werd het oorspronkelijk gemaakt voor arbeiders en spoorwerkers, aangezien deze nood hadden aan sterke en warme werkkleding. Door de jaren heen werd Carhartt steeds gewilder, niet alleen alleen onder werklieden!. Deze stijging in polariteit kan men voor vooral wijten aan de kwaliteit, de duurzaamheid en de bestendigheid tegen water, vuur en schuring, die werd verkregen door de hoog technologische materialen die werden gebruikt voor de kledingstukken. In de jaren 90 werd Carhartt als modieus merk gezien in de HipHop Cultuur, zo gebruikte Tommy Boy Records jassen van Carhartt als promotievoorwerp. 

Momenteel bezit Carhartt vier fabrieken in twee Mexicaanse staten, in de vier fabrieken werken samen meer dan 2000 werknemers. Door het feit dat deze werknemers over een vakbond beschikken, werken ze onder goede werkomstandigheden en ontvangen ze een degelijk loon. Steeds vaker worden er ook andere productie landen gebruikt waaronder China en Turkije.

Comments